Klacht: Action Arnhem Heerlenstraat

Bammelicious op 18 mei 2023 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Om 18:00 sluit de winkel wij komen er om 17:55 aan om even snel 1 product die wij dringend nodig hebben. Dan krijgen we van personeel te horen ja wij willen graag om 18:00 na huis daarom sluiten we eerder! Wij geven aan dat ze nog 5minuten open zijn en tot die tijd open moeten blijven en deze vrouw sluit snel de deur voor onze neus met een lach heel gemeen!
Een andere klant probeerde om 17:57 ook binnen te komen omdat hij dringend motorolie nodig had voor zijn auto anders kon de klant niet verder rijden meer de vrouw die bij de action werkte lachde hierom en riep daar heb je de anwb voor!
Dit is wel heel ernstig hoe hier met klanten om wordt gegaan door deze vrouw

Gewenste Oplossing:

Ik wil een persoonlijk excuus van deze vrouw!
En mijn benzine geld terug voor het op en neer rijden naar de winkel terwijl ik de winkel door deze asociale vrouw geweigerd werd terwijl ze nog 5minuten open hoorde te zijn!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Action over deze klacht.

Bericht van Action

4 maanden geleden - Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Uw klacht zal via deze website niet in behandeling genomen worden. Wij verzoeken u hierbij het bericht rechtstreeks naar Action te sturen. Voor de mogelijkheden om in contact te komen met ons, verwijzen wij u graag naar onze website met de contactgegevens: www.action.com. Met vriendelijke groet, Team Webcare Action

Alle klachten die gemeld zijn door Bammelicious