Klacht: Achtergehouden informatie

op 27 juni 2017 over KeukenConcurrent in de categorie Keukenleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik dien deze klacht in namens mijn dochter en haar vriendin, omdat zij druk doende zijn met hun verhuizing.
Enige tijd geleden hebben zij een keuken aangeschaft in het filiaal te Zaandam. Voor deze keuken hebben zij Euro 6000,00 neergeteld. In de veronderstelling dat de keuken kant en klaar geleverd en geïnstalleerd zou worden, kwamen zij er vandaag, bij een bezoek aan het filiaal, erachter dat zij tot hun grote verbazing nog Euro 375 moeten betalen voor aansluiting van de keuken! Waarom is dit hun niet bij aankoop van de keuken verteld! Je gaat er toch immers vanuit dat de keuken daadwerkelijk geplaatst en gebruiksklaar wordt afgeleverd. “Tsja, dat is nou éénmaal zo”, werd hun verteld door een medewerker. U kunt begrijpen dat dit antwoord in mijn dochters en haar vriendins verkeerde keelgat schoot. Waarom wilt de Keukenconcurrent niet toegeven dat zij bij aankoop van de keuken verzuimd hebben deze info te geven. Er was ook nauwelijks sprake van enige compensatie richting mijn dochter en haar vriendin. Ik spreek bewust van nauwelijks, want hun werd een korting van Euro 100 aangeboden. Een lachertje!!!!! Dit is mijns inziens een principekwestie geworden om beslist niet die Euro 375 te betalen voor aansluitkosten. Ik mag hier toch echt wel spraken van misleiding tijdens de aankoop van de keuken. Het is te belachelijk voor woorden. U mag ook van mij aannemen dat zowel mijn dochter, haar vriendin en ik u bij niemand in de toekomst zullen aanprijzen. Het zal u waarschijnlijk niets uitmaken als grote keukenboer. Jammer, heel jammer. Het zal mij ontzettend verbazen als ik een reactie zou ontvangen op deze klacht. Het zou wel zo respectvol zijn om dit wel te doen.
Groet,
Joyce Wilffert

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden kunnen zijn als de Keukenconcurrent bovenstaande fout zou willen toegeven en de aansluitkosten voor hun rekening zouden nemen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar KeukenConcurrent over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door KeukenConcurrent in behandeling genomen

Bericht van KeukenConcurrent

1 jaar geleden - Beste mevrouw Wilffert, Ik ga dit graag voor u nakijken. Heeft u voor mij misschien een ordernummer en of postcode/huisnummer van de keuken. We komen er dan graag bij u op terug. Met vriendelijke groet, Yasmin - Webcare KeukenConcurrent

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat KeukenConcurrent een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

KeukenConcurrent

Heeft op 12 april 2018 om 16:21 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Wilffert,

Uit onze administratie blijkt dat deze melding op klacht.nl nog open staat. Wij hebben u destijds om een ordernummer gevraagd echter hebben we deze niet ontvangen. Graag sluiten wij deze melding af en vernemen het graag van u als wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Yasmin - Webcare KeukenConcurrent

Alle klachten die gemeld zijn door Ravestijn