Klachten over KeukenConcurrent

Heeft u een klacht over Keukenconcurrent? Deze keukenspecialist verkoopt, ontwerpt en plaats keukens door heel Nederland. Helaas kan er soms wel eens iets... Lees meer >

90% van alle klachten opgelost. Nog 39 klachten nodig voor een plaats in de categorie Keukenleveranciers

90%
11 klachten gemeld
0 openstaande klachten
1 klachten in behandeling
10 klachten opgelost
1.0 /10
4 stemmen
4

Monteur nr 5

Klacht van despina17 op 15 februari 2024 over KeukenConcurrent in de categorie Keukenleveranciers

Vlammetje in magnetron die nog geen 5 jaar oud is en niet vaak word gebruikt. Eerder 4 x een monteur gehad voor vaatwasser en oven. Elke keer een monteur betaald (voorrijkosten) en probleem is nog steeds niet verholpen. Nadat ik... Lees meer

Achterwand

Klacht van Sura ayhan op 19 december 2023 over KeukenConcurrent in de categorie Keukenleveranciers

Elke keer staat er klacht afgehandeld maar het is niet afgehandeld. Jullie willen en zorgen ervoor elke keer weer opnieuw dat wij akkoord gaan met wat jullie zeggen. Ben het er absoluut niet mee eens. Wij willen van het achterwand... Lees meer

Compliment van KimS09 op 12 juli 2022 over KeukenConcurrent

Dit is echt super makkelijk om het zo even te noteren dat het is opgelost en er afspraken zijn gemaakt.
Dit betekent nog steeds niets anders dan de maanden hiervoor.

Afspraken worden tot op heden niet nagekomen en continu geannuleerd.
Voor De Keukenconcurrent is het erg lastig en ingewikkeld het juiste te leveren.

En een tegemoetkoming regel je vooraf met de klant zeker als er nog een klein bedrag moet worden voldaan.
Wie zegt dat er hierna nog contact met ons wordt opgenomen als de communicatie en het contact nu al zeer moeizaam verloopt.
Daarin hebben wij totaal geen vertrouwen.
Hierop had al veel eerder moeten worden geanticipeerd.

Kom nu in ieder geval maar met de bevestiging dat de € 70,00 die voor het nog te leveren bargedeelte openstaat, voor jullie rekening zijn. En kom dan nog maar met een gepaste tegemoetkoming.
Alhoewel de nare nasmaak mbt de Keukenconcurrent nooit meer zal veranderen.

10

Compliment van Suzan karaca op 09 mei 2022 over KeukenConcurrent

Nee want jullie kunnen mij nog steeds niet vertellen wanneer de nalevering is

10

Compliment van Jerry.Furrer op 27 september 2021 over KeukenConcurrent

Prima oplossing heeft veel tijd en onrust gekost en veroorzaakt.
Mvg

9

Compliment van margietta op 09 juli 2021 over KeukenConcurrent

we zijn heeeelllll blij dat het probleem is opgelost dank jullie wel , we zijn tevreden

10

Compliment van DennisT92 op 22 april 2021 over KeukenConcurrent

Netjes telefonisch te woord gestaan door KeukenConcurrent en goed gesprek gevoerd.

8

Compliment van RoyR10 op 22 januari 2021 over KeukenConcurrent

De geboden oplossing is netjes verwerkt en geleverd. Het neemt niet weg dat ik respectloos ben behandeld door de medewerker Salim in Son (Ekkersrijt).

8

Compliment van [email protected] op 01 december 2020 over KeukenConcurrent

Ik vond het heel fijn dat de commercieel manager mij telefonisch te woord heeft gestaan. Er viel echt een last van mijn schouders af. Hij was zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht. Jammer dat het allemaal zo gelopen is want mijn ervaring 12 jaar geleden, toen ik mijn keuken kocht, was zeer positief. Ik vertrouw erop dat de toekomstige klanten van de Keukenconcurrent te Amstelveen op een juiste manier bejegend zullen worden.

Mvg

10

Compliment van Erman Orman op 12 oktober 2020 over KeukenConcurrent

Fijn gesprek gehad met de locatiemanager en tot een oplossing gekomen.

10

Compliment van BVANDERHEIDE op 22 juni 2020 over KeukenConcurrent

Tevreden met het aangeboden voorstel. De ontbrekende onderdelen zijn al geleverd!

Mvg, B van der Heide
Leeuwarden

8

Compliment van Smit112 op 20 september 2019 over KeukenConcurrent

Wij gaan er mee akkoord dat de keuken op 26 sep geleverd en gemonteerd tevens aangesloten word! Super fijn dat de klacht toch werd serieus genomen en snel opgelost is geworden!

9

Compliment van op 02 juli 2019 over KeukenConcurrent

De manager heeft mij keurig te woord gestaan en de klacht netjes opgelost

9

Compliment van op 05 juli 2018 over KeukenConcurrent

De monteur kwam langs om onze klachten te beoordelen daarna zochten wij oplossing van onze problemen. Eindelijk hebben wij gedaan zoals wat wij elkaar hebben gesproken. Duurt anderhalf week totdat de andere monteur de finaal taak uitgevoerd. De klantservice inderdaad echt behulpzaam maar niet echte tevreden met de installateur.
Maar goed, onze problemen zijn opgelost

10

Compliment van op 13 november 2017 over KeukenConcurrent

Beste meneer Hoekstra,

Bedankt voor uw reactie en gepaste oplossing. Ik ben tevreden met de aangeboden oplossing, alleen betreur ik het ten zeerste dat dit zo lang heeft moeten duren (pas nadat ik een klacht heb moeten indienen).

Met vriendelijke groet,
Samira

10

Compliment van op 28 juli 2017 over KeukenConcurrent

Zeer snel opgelost! Dank je wel!

9

Compliment van op 20 februari 2017 over KeukenConcurrent

Dank voor de medewerking!

10

Compliment van op 09 februari 2017 over KeukenConcurrent

Ik ben zeer tevreden en ook erg blij dat wij € 2075,- gaan terug ontvangen van de aanbetaling, dus de oplossing is helemaal toppie !
Het geld kan worden overgemaakt op onderstaand rekening nummer.
NL92INGB0005447630 ten name van PJM van den Berge.
Nogmaals bedankt voor de mooie oplossing en ik zie het geld graag op mijn rekening verschijnen. Mvg Patrick v/d Berge

10

Compliment van op 10 februari 2017 over KeukenConcurrent

Na een zeer prettig gesprek zijn we tot een prima oplossing gekomen!
Petje af hoor.

10