Klacht: Geen nieuwe betaalpas ontvangen

Andre9 op 04 januari 2022 over ABN AMRO in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn betaalpas verloopt binnen een maand, dus ik wilde via de app een nieuwe pas aanvragen.
Enig probleem is dat dit dus niet lukt, de app geeft telkens de foutmelding: Er is iets fout gegaan. Probeer het later nog eens.

Gewenste Oplossing:

Dat het probleem opgelost word

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar ABN AMRO over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door ABN AMRO in behandeling genomen

Bericht van ABN AMRO

1 jaar geleden - Beste Andre9, Bedankt voor het melden van uw klacht. Ik zie dat u uw klacht op meerdere fora heeft geplaatst en ook gesloten. Erg begrijpelijk dat u graag snel hulp wilt, wanneer u vreest zonder betaalpas te zitten. Voor het overzicht plaats ik enkel op dit forum een reactie. U geeft aan dat uw huidige betaalpas binnenkort vervalt en u uw pas niet kunt vervangen. Dat is geen fijne situatie! Om te voorkomen dat u zonder werkende betaalpas zit, sturen we zo'n twee maanden voor de vervaldatum automatisch een nieuwe pas naar u toe. Die nieuwe pas sturen we naar het adres dat op dat moment bekend is bij ons. Hoe controleert u dit? Ik begrijp dat u al gebruik maakt van de bankieren app, dat is erg handig! Ga in de app naar 'Zelf regelen - Betaalpassen'. Hier ziet u uw passenoverzicht. Door naar links/rechts te vegen, ziet u alle passen op uw naam. Een vervangende pas herkent u aan het pasnummer. Deze loopt telkens met 1 op. Bijvoorbeeld huidige pas 121 en nieuwe pas 122. Bij de nieuwe pas ziet u ook het adres waar naartoe de pas is verstuurd. We sturen de pas in een blanco envelop zonder logo van ons erop. Controleer uw post dus goed hierop. Klopt uw adres niet? Is een pas eenmaal verstuurd, kunnen we het afleveradres van die pas niet meer wijzigen. Het is nodig dat u eerst uw adres wijzigt via 'Zelf regelen - Adres wijzigen'. Hierna vraagt u zelf een nieuwe pas aan. Dit doet u door de nieuwe pas in uw passenoverzicht te vervangen. Let op! Hiermee vervallen uw huidige pas en de pas die niet is aangekomen en zijn daardoor niet meer te gebruiken. Intussen kunt u de app blijven gebruiken voor online betalingen of contante opnames. Een nieuwe pas komt binnen 3-5 werkdagen na aanvraag binnen. Blijft u de foutmelding krijgen? De inhoud van de melding die u krijgt, wijst nog niet direct op een specifieke fout, helaas. Wat bij deze melding vaak helpt, is om na te gaan of u onze app kunt updaten/uw telefoon een minuut uit te zetten/de app opnieuw te installeren en registreren met uw pas en e.dentifier. Ik hoop dat uw klacht hiermee opgelost wordt. Komt u er met deze instructies niet uit? Laat het ons hier weten. Dan gaan we graag voor u na hoe we u verder kunnen helpen. Telefonisch kunnen we in sommige gevallen helpen aan een nieuwe pas. Belangrijk daarvoor is wel dat uw adres en telefoonnummer kloppen. Met vriendelijke groet, Eva ABN AMRO Webcare

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat ABN AMRO een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

ABN AMRO

Heeft op 18 januari 2022 om 10:51 geantwoord

Geboden Oplossing:

Vanuit ABN AMRO Webcare hebben we de klacht op 4 januari via dit forum in behandeling genomen. In een reactie hebben we aangegeven wat de klant in dit geval kan doen. Omdat we hierop geen reactie hebben gehad, sluiten we de klacht op dit forum.

Alle klachten die gemeld zijn door Andre9