Klacht: De zoveelste keer

ik1960 op 03 april 2018 over ABN AMRO in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een lange werkdag van 12 uur waarvan 2,5 uur in de file even na de Pasen naar de supermarkt om eea in te slaan.Via de betaalde sms bericht gekregen dat er een storting door opdrachtgever was gedaan ,daarna via betaalde app op de mobiel saldo gecheckt,hup op naar de winkel.Spullen ingeladen en naar de kassa ,betalen.

Niet dus ,weer een storing !! voor de zoveelste tijd en energie verspild en niet kunnen betalen en bij de geldautomaat ook niet kunnen pinnen ondanks saldo tegoed.

Kan ik hier niet een claim voor neerleggen want ik voel me inmiddels een beetje gepikt.Wel betalen voor“diensten“ en niet zo weinig ook maar geen service gehad .Na een half uur bellen ook geen afdoende oplossing.

Gewenste Oplossing:

ik wil een redelijke compensatie voor de verloren uren ,in mijn geval een bonus van 1,5 miljoen euro

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar ABN AMRO over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door ABN AMRO in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat ABN AMRO een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

ABN AMRO

Heeft op 04 april 2018 om 10:30 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste HeerMevrouw,

Een lange werkdag, een file van 2,5 uur en dan bij een betaalautomaat aankomen die aangeeft dat er geen saldo is, terwijl dit wel het geval is, dat lijkt me behoorlijk frustrerend. Dat hoort ook niet, mijn oprechte excuses daarvoor.

We horen dit inderdaad vaker. Soms hebben de betaalautomaten moeite om up to date te blijven met de saldi van verschillende klanten. We werken aan een oplossing die de komende tijd gefaseerd wordt ingevoerd en proberen het later dit jaar volledig verholpen te hebben.

Een claim hiervoor indienen is niet mogelijk. We proberen al onze systemen zo goed mogelijk up en running te houden. Dit lukt ook vrijwel altijd. Heel af en toe zijn er wat problemen. Die kunnen altijd voorkomen. Wat we wel kunnen garanderen is dat we alles in onze macht doen om het zo snel mogelijk te verhelpen.

Michiel
ABN AMRO Webcare

ik1960

Heeft op 04 april 2018 om 19:54 geantwoord

Dit is een leugenachtige verklaring.waarin in de tekst staat ``af en toe `` moet worden gelezen als ``zeer regelmatig``,Van excuses koop ik geen brood en dat was wel de bedoeling toen ik gisteren in de winkel stond en wilde betalen.Leuk feit is ook dat de bankmail is afgeschaft en gewone e mail helemaal is uitgebannen.Moeten tenslotte niet willen weten wat het gepeupel te janken heeft.

Bericht van ABN AMRO

4 jaren geleden - Spijtig om te lezen dat je dit een leugenachtige verklaring vindt. In de reactie geven we aan wat de reden is en dat er aan een oplossing wordt gewerkt. Je wijst in je laatste bericht ook op het stoppen van de bankmail. Deze is inderdaad afgeschaft. We zijn nog steeds via verschillende kanalen te bereiken. Zo zijn we telefonisch en via social media zelfs 247 bereikbaar. Wanneer je vragenopmerkingen hebt, helpen we je via die kanalen dan ook graag verder. Met vriendelijke groet, Janwalter ABN AMRO Webcare

Reactie van de melder van de klacht

4 jaren geleden - De reactie die van AbnAmro kwam was zoals te verwachten voorspelbaar,nl excuses. Daar hebben we niks aan.We betalen dik voor diensten die niet functioneren en daar ben ik klaar mee.Show me the money!.Ik heb al diverse malen aangegeven ,ook via hun inmiddels afgeschafte bankmail,dat ik keer op keer gedupeerd ben door hun falen en wil daar nu inmiddels een genoegdoening voor. In het verleden heb ik al eerder geld verloren door zaken aanhangig te maken zoals bijvoorbeeld de milieuzone,maar voor dit geval wil die gok nog wel een keer maken. Dit gaat niet weg met met simpele excuses P.S probeer ook eens inhoudelijk op zaken in te gaan

Reactie van de melder van de klacht

4 jaren geleden - Jan Walter, U moet nog het eea leren mbt omgangsvormen.Uw bericht is nietszeggend. Valt het u op dat ik een aanhef gebruik Leer en ontwikkel

Alle klachten die gemeld zijn door