Klacht: 90,- zomaar afgescheven

op 12 september 2017 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb in maart 2016 een telefoon besteld. Was niet thuis bij levering, dus Mediamarkt heeft de order zonder overleg geannuleerd, maar heeft wel 90 euro afgeschreven. Ik heb meerdere malen via mail, telefoon en live contact gehad met de servicedesk, maar ze regelen het niet. Ik word genegeerd.

Gewenste Oplossing:

Als ze mijn geld terugbetalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door susannecoolen