Klacht: 3:30 uur vertraging

op 26 mei 2016 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag 26 mei heb ik een retourtje gekocht helmond – geldrop. Heenreis was geen probleem. Ik vertrok om 09: 49 uit helmond en was op tijd in geldrop. Om 11:35 stond ik weer op het station in geldrop voor de trein van 11:49 naar eindhoven. Door een aanrijding tussen weert en geldrop reden er op dat moment geen treinen en werden er bussen ingezet. Om 13:00 kwam de eerste bus, deze reed naar weert…… om13:35 kwam de tweede bus, super ook deze ging naar weert, nog steeds geen bus naar eindhoven. Om 14: 35 kwam uiteindelijk de eerste bus naar eindhoven, ik stond dus al 3 uur op het station. Thuis komende in helmond alles bij elkaar 3:30 uur vertraging

Gewenste Oplossing:

Als ik gecompenseerd wordt door de ns in de kosten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door NS in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat NS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NS

Heeft op 07 juni 2016 om 12:55 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door ericBLEIJENBERGH