Klacht: 30 min reizen om een pakket af te halen.

op 17 september 2016 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vrijdag 16 september is er een poging gedaan om een pakket te leveren. Helaas was ik niet thuis en hebben ze volgens mij geen poging gedaan om bij de buren te leveren. PostNL heeft dat namelijk wel gedaan. Nu kan ik mijn pakket pas maandag 19 sept. na half 5 halen en moet daarvoor 30 min reizen met het ov en dan nog 30 min terug. In totaal 1uur reistijd voor een pakket. Ik vind het absurd dat ze niet een 2e poging wagen of op zn minst een afhaalpunt nemen die in de buurt zit.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn pakket heb, met een 2e poging

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DPD in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DPD een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DPD

Heeft op 19 september 2016 om 14:34 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Bre