Klacht: 2 maal verdween mijn telefoontje in Mechelen

op 08 februari 2018 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een telefoontje besteld bij eGlobal. Duurt wat langer, maar is wel goedkoop. Zij gebruiken DPD voor transport. Voor de tweede maal is mijn telefoontje verdwenen in Mechelen. Er zal daar wel iemand werken die zo’n doosje herkent en het zich toe-eigent??
Nu kan zoiets gebeuren en misschien zelfs twee keer achter elkaar (ze hebben dan natuurlijk hun zaakjes niet op orde), maar dan zouden ze natuurlijk hun stinkende best moeten doen om de situatie op te lossen. Welnu, dat doen ze door gewoon helemaal niet te reageren op mailtjes en door telefonisch onbereikbaar te zijn. Wat een slecht bedrijf!!!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn telefoontje heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DPD in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DPD een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DPD

Heeft op 09 februari 2018 om 15:19 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Gerard de Laat