Klacht: 1 jaar contract

op 01 februari 2014 over Essent in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij deze wilde ik mijn ongenoegen uiten over da gang van zaken van Essent. Ik kreeg n.l.een brief om een contract van 5 jaar te nemen. Omdat dat te lang vond, wilde ik de tarieven voor 1 jaarcontract weten. Ik kon me voor 1/2 aanmelden.Van een kennis kreeg ik zijn contract voor 1 jaar te zien en kwam achter dat zijn tarieven lager waren dan de mijne.Ik heb met jullie gebeld en de juffrouw vertelde dat ik vast zat voor 1 jaar en dat niet meer te veranderen was. Hoe kan dat? Ik heb geen toestemming gegeven, ik had allen de tarieven voor een jaar willen bekijken. Kunt U mij hierover berichten? Graag hoor ik van U.
Groetend G.Liuzzi
klantenum.0170487838

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag de voorwaarde van mijn kennis willen hebben.
Zijn klantenummer is 0150902599

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Essent over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Essent in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Essent een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Essent

Heeft op 03 februari 2014 om 15:20 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Liuzzi,

U heeft vandaag (3 februari 2014) telefonisch contact gehad met mijn collega van de afdeling Klachten. Per gelijke datum is per e-mail de oplossing aan u bevestigd. Op basis hiervan heb ik besloten om uw klacht af te ronden als opgelost.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Richard
Essent Klantenservice
Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Giuliana