Klacht: Zonder goedkeuring verlenning van resiverzekering

op 28 juli 2017 over ANWB in de categorie Pechhulpdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een incaaso bedrijf (TKB) achter mij aan die EUR 140 van mij wil hebben voor een ANWB verzekering die ik helemaal nie wil hebben. Ik heb jullie gebeld maar kreeg daar het advies om contact op te nemen met tkb. Die geven nu aan (nadat ik 5 mails heb getsuurd) dat ik voor klachten en opzeggin toch bij jullie moet zijn.

Gewenste Oplossing:

Ik wil het resiverzekeringsproduct niet, ik heb voor 1 jaar een reisverzekering afgesloten en we hebben dit excpliciet aangegeven. Dat de ANWB dit in de wind slaat vind ik niet klant vriendelijk. Ik ben meer dan 25 jaar klant / lid en wil niet zo behandeld worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ANWB

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ANWB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hubert Verbeek