Klacht: Zoekgeraakte nordic walking stokken

op 13 september 2016 over Brussels Airlines in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 2 augustus zijn de stokken ingeleverd bij de bijzondere bagage in Barcelona en nooit in Brussel aangekomen. Na de wachttijd van 5 dagen en 21 dagen niets meer gehoord van Brussels Airlines ondanks gestuurde mailtjes. Ga binnenkort op vakantie en heb de stokken nodig. Ik wil graag nieuwe kopen maar krijg nergens antwoord op.

Gewenste Oplossing:

Vergoeding van mijn stokken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brussels Airlines

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brussels Airlines nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Genegeerd