Klacht: Factuur

Atma op 23 oktober 2020 over Youfone in de categorie Alles-in-1, Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanaf 06-07-2020 ben ik bezig geweest met Youfone om mijn abonnement te beeindigen. Maar ik krijg nog steeds factuur gestuurd van Youfone, terwijl ik heb netjes en op tijd in 14-07-2020 door gegeven via mail dat ik graag mijn abonnement wel beeindigen.

Gewenste Oplossing:

Zodra mijn abonnement is beeindigt en ik wel ook graag een bevestigingen ontvangen en de facaturen die ze na Juli hebben gestuurd dat ik niet hoefde te betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Youfone over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Youfone in behandeling genomen

Bericht van Youfone

2 jaren geleden - Beste Atma Popalyar, Ik zie terug dat de aansluiting bij ons nog niet is stopgezet omdat je nieuwe provider tot op heden de lijn nog niet heeft overgenomen. Heb je hier al contact met hen over opgenomen? Groet, Anne

Reactie van de melder van de klacht Atma

2 jaren geleden - Beste Anne, Kunt u mij op de voorwaarde wijzen van Youfone waarin staat dat beëindigen van het contract alleen mogelijk is wanneer de lijn is overgenomen? Ik heb net een collega (Britney) telefonisch gesproken en zij heeft bevestigd dat wij in onze recht staan. Wij hebben gebruik gemaakt van het herroepingsrecht en de argument van Youfone om het contract niet te beëindigen kan gezien worden als oneerlijke handelspraktijk. Mijn verzoek is om uiterlijk deze week jullie gebreken te herstellen, mijn contract te ontbinden en het geld die voor september onterecht is gefactureerd en ontnomen terug te storten op mijn rekening. Met vriendelijke groet, Atma

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Youfone een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Youfone

Heeft op 29 oktober 2020 om 14:13 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Atma

Heeft op 02 november 2020 om 13:51 geantwoord

Mijn probleem is met uw reactie nog steeds niet opgelost..

Ik heb vaak genoeg naar [email protected] gemaild, maar daar krijg ik geen tijdig en gepast antwoord. Anders zou ik niet genoodzaakt zijn om hier mijn klacht te delen.

In plaats van een bevestiging van mijn opzegging ontvang ik nu van jullie een bevestiging over de ingangsdatum voor een nieuwe internetaansluiting.

Wat gaat er hier allemaal fout?

Alle klachten die gemeld zijn door Atma