Klacht: WLC 2000 twist cam niet meer ondersteund

op 21 februari 2018 over sitecom in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb sinds ongeveer anderhalf jaar 2 stuks twsit cam camera’s cadeau gekregen. nu worden deze door faillissement van de mycam app niet meer ondersteund. De camera’s werken gewoon niet meer. Nu kan je alleen bij Sitecom garantie claimen als je de bon nog heb, helaas heb ik deze niet meer omdat ik ze heb gekregen. Ik heb Sitecom al gebeld en gevraagd wat ik kan doen om alsnog werkende camera’s te krijgen. Antwoord Sitecom: zonder bon helemaal niets. ik heb dus 2 camera’s die niets meer doen, niet door technisch mankement maar omdat ze geen app meer hebben om de de camera’s te bedienen. Ik vindt dit echt belachelijk.

Gewenste Oplossing:

dat de camera's weer werken, nieuwe camera's of geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over sitecom

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over sitecom nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BaldR