Klacht: onbereikbaar voor service

op 06 september 2016 over sitecom in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

3 jaar geleden heeft een medewerker een homeplug geïnstalleerd om internet via TV mogelijk te maken. Dit inpv Samsung dongel, nu SITECOM HOMEPLUG. Geen rekening, geen doos, geen beschrijving. Maar het werkte wel. Nu blijkt Homeplug niet meer te werken. Omdat ik toen niet heb aangemeld, heb ik nu geen garantie. Dat aanmelden kon ik niet weten vanwege de installatie door plaatselijke EXPERT in Drunen, die geen verpakking of instructie hiertoe heeft achtergelaten. Die geven niet thuis. Overigens heb ik wel de factuur. En Sitecom is alleen te bereiken als je je eerder hiervoor had aangemeld,

Gewenste Oplossing:

alsnog garantieregeling omdat er geen middelen zijn aangereikt tijdens aankoop dat registratie wel nodig was. Trouwens, Sitecom kan gewoon via een serienummer zien hoe oud het apparaat is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over sitecom

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over sitecom nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MULLIW