Klacht: Witgoed extra bezorgingsdienst

op 14 juli 2016 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Deze bezorgingsdienst is een wasseneus. De machine was niet afgekoppeld van water maar watertoevoer was wel al dagen afgekoppeld. Toch werd de wasmachine niet mee genomen. Ik kreeg verder de het verpakkingsmateriaal in mijn handen gedrukt en er werd gezegd dat ik die moest aannemen ander verviel garantie en kon de wasmachine bij gebreken niet teruggenomen worden. Gelukkig werd wel de wasmachine aangekoppeld

Gewenste Oplossing:

Ik vind dat jullie de opmerking retour nemen mits droog, schoon en afgekoppeld, duidelijker moeten omschrijven, is dat afkoppelen van water of volledig ontkoppelen van alles.

Ik ben tevreden als ik een deel van 14,95 retour krijg. Er wordt niet voldaan aan waar ik voor heb betaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Angelique Loof