Klacht: wijziging reservering niet mogelijk

op 10 oktober 2017 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 1 oktober (net terug van een weekend Apollo hotel IJmuiden) boek ik wederom, via booking.com, een nacht bij Apollo. Helaas vergis ik mij in de datum en wil de reservering verschuiven. Nu blijkt het een niet wijzigbare reservering te zijn, terwijl tijdens het boeken stond dat deze nog wel gewijzigd kon worden. Anders had ik dit nooit gedaan omdat ik nog niet zeker wist of we wel konden. Nu kan ik niet annuleren of wijzigen

Gewenste Oplossing:

Als ik de datum van de reservering enkele weken op kan schuiven. ik hoef geen geld terug of zo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Debbywis