Klacht: Werkt niet meer

op 29 december 2017 over AVAST in de categorie Bewaking & Beveiliging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vlak voor de Kerst werkte min betaalde abbonnementen van Avast niet meer . Hoe beschamend dat Avast het niet meer doet krijg ik dan te zien in het Engels Geen VPN meer en ook mijn andere diensten van u werken niet meer Ik wel een mailtje van Avast dat ik iets besteld had voor 0 euro nog niet betaald heb ! Ik kan niet betalen met kreditcard omdat ik die niet heb ! Ik kan wel betalen met IDEAL via ING !

Gewenste Oplossing:

Als alles weer werkt want ik ben nu niet beschermd volgens het Avasticoontje , daar zit nu een klein rood balletje linksonder .

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AVAST

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AVAST nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door V. Knaap