Klacht: wel betaald, nooit gekregen, niet gereageerd op mail

op 30 april 2017 over Dealco in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Aantal weken geleden( precies een maand) 12 shirts van fruits of loom besteld naar aanleiding van een actie in de krant. Shirts besteld via stingler.nl, wat een onderdeel van dealco is( las ik op deze site) Shirts zijn nooit aangekomen en er wordt ook niet gereageerd op mijn mail. Ik wil de shirts of mijn geld terug.

Gewenste Oplossing:

Er kan altijd wat fout gaan echter op een mail met klacht reaferen lijkt me wel heel normaal. Geleverd krijgen of mijn geld terug en communicatie , dan ben ik tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dealco

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dealco nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ton4you