Klacht: Wel betaald geen bevestiging

op 30 september 2017 over air arabia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Op woensdag 27 september heb ik een vlucht geboekt voor 2 volwassenen van Nador (Marokko) naar brussel enkel reis. Vertrek 20-10-2017 vanuit Nador. Ik heb met Ideal betaald. Tot vandaag heb ik geen bevestiging van jullie gehad. Om teleurstelling te voorkomen wil ik jullie verzoeken om onze tickets naar dit email adres te sturen: ms-talhaoui@outlook.com
Hierbij de gegevens van 2 personen :
Saida Azahaf 17-4-1972
Hiba Talhaoui 08-05-2003

Met vriendelijke groet

Saida Azahaf

Gewenste Oplossing:

De bevestiging/tickets zsm per mail ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over air arabia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over air arabia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nahidi