Klacht: Wegenwacht wil/mag niet komen.

op 08 januari 2014 over ANWB in de categorie Pechhulpdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Stond met pech langs de kant van de weg [ had met voorzijde auto een betonnen paaltje geraakt ] en kon niet verder rijden.Radiateur lek en koelvloeistof liep er uit ,de alarmcentrale ANWB gebeld en men vertelde mij dat de wegenwacht NIET kwam , moest maar contact opnemen met mijn verzekering zei men door de telefoon , ik gaf aan dat ik platina lid van de ANWB was en al 34 jaar netjes betaalde en nu gebruik wilde maken waar ik al die 34 jaar voor betaalde , wederom weigerde men mij de wegenwacht , te gek voor woorden , stond met een kapotte auto langs de kant enkon niet verder rijden , zegt de ANWB : zoek het maar uit , na 34 jaar tevreden lid te zijn kan ik nu rustig stellen : ANWB [niet] bedankt voor deze service , op deze manier win je ook zeker geen nieuwe klanten , een beetje service jullie zijds zou op zijn plaats geweest zijn , maar als je dit soort toestanden meemaakt gaat je vertrouwen in deze organisatie naar een nul punt…….

Gewenste Oplossing:

Service voor leden : ANWB doe beter je best en help degene die pech heeft wat adeqater.......

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ANWB

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ANWB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kreidler1956