Klacht: weer onbereikbaar 0649786825

op 13 juni 2016 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vandaag weer u collega Natascha gesproken (klanten service)ivm niet bereikbaar zijn. Ze vertelde mij dat sim kaard uit moet halen en weer in stoppen..dat verhaal hoorde ik vorig maand ook. Daar mee was niet opgelost. op een gegeven moment ben ik naar winkeltje gegaan en voor mijn gevoel uit onbekende redenen deed telefoon weer. raar???

Gewenste Oplossing:

als ik weer gewoon kan bellen en gebeld worden en vergoeding krijg voor tijd dat ik onbereikbaar ben geweest.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Ruzica