Klacht: Weer niet thuis? Ik wasser gewoon 3de keer

op 14 mei 2020 over DPD in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Weer zou ik niet thuis zijn. Echt schandalig niet eens aan gebeld. Niet mobiel nu maar zorgen dat je het pakket tich nog krijgt. Echt bij míj in het appartement gebeurd dit ook bij anderen regelmatig!!!!!!! Of een andere chauffeur misschien die wel even wil uitstappen?

Gewenste Oplossing:

Gewoon aanbellen!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DPD

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DPD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ria Oldekamp