Klacht: we zitten al 30 minuten vast in de metro

op 20 mei 2016 over RET in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik vindt dit niet kunnen. we staan vast boven het water. de metro probeert iets maar we worden helemaal door elkaar geschut in de metro. Ik kan er niet tegen dat ik opgesloten zit boven het water. in een wiebelende en schuddende metro. We betalen heel veel voor de reis. Dan hoef je dit toch niet meer te verwachten. Mijn werk heeft me nodig voor dat ze open gaan nu kan ik geen kant op. Ik wil uit de metro gehaald worden nu.

Gewenste Oplossing:

Als ik.op de grond sta.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RET

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RET nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door daisy2016