Klacht: We krijgen op geen enkele manier contact met Mytrip.com. De link op de site om het klachtenformulier te downloaden werkt niet

Ericdenboer op 14 september 2021 over Mytrip.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hadden tickets gekocht om afgelopen zomer op vliegvakantie te gaan. Deze tickets moesten we annuleren omdat we vanwege de Covid regels niet mochten vliegen. Ik wil een klacht melden en ik wil graag onze gemaakte kosten terug. We zijn nu al weken doende om überhaupt contact te krijgen zodat we ons beklag kunnen doen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag compensatie in de vorm van ons geld terug of een voucher voor een aanstaande reis.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mytrip.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mytrip.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ericdenboer