Klacht: Watts app, watts app bellen en stalkgedrag

op 23 februari 2018 over Straetus in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Energieker achterstand en bij dit incasso bureau terecht gekomen. Manier van werken is via watts app met name. Ik heb daar een regeling getroffen en tevens via de site. Eerder kreeg ik het aanbod om 20 euro te betalen en dan een paar dagen later 75 euro. Via de mail kreeg ik een brief van de regeling die ik heb getroffen en daarin staat eerste termijn van 75 euro op 25-02. Nu word ik dagelijks bestookt met watts app, watts app bellen, als ik niet reageer word er weer geappt. Volgens mij is dit niet de bedoeling. Ik heb wederom aangegeven dat de regeling voor mij de 25-02 ingaat en dat ik het nu niet heb en heb hen verzocht te stoppen mij te appen en te watts app bellen.
Daarop nog niets gehoord.

Gewenste Oplossing:

Regeling in laten gaan met ingang van 25-02 zoals in de brief beschreven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Straetus over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Straetus in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Straetus een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Straetus

Heeft op 12 februari 2018 om 08:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Andelowe