Klacht: Was vandaag bij mediamarkt Alkmaar

op 27 september 2017 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik werd bij de mediamarkt Alkmaar bij de klantensirvice toen een lange jonge mij en me vriendin hielp en er nog een vrouw bij de klantensirvice stond en hij ging me vriendin meteen opstoken door te zeggen dat ik in de winkel met die andere vrouw stond te flirten ik vind dit ongepast en hoop dat jullie dit aanpakken met vriendelijke groet bas van veen

Gewenste Oplossing:

Als die lange jongen van de klantesirvice op ze nummer wordt gezet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bas van veen