Klacht: vriendschap verzoeken

op 04 april 2013 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hi ik ben nu 4-4-2013 voorde 2 de keer geblokkeerd voor het vesturen van vrienden verzoeken en daar bij krijg ik dan steeds de melding dat ik geen onbekende mensen een verzoek mag sturen maar dit heb ik ook helemaal niet ge Daan en wat ik me dan af vraag is dat hoe kan facbook nu weten of ik iemand wel of niet egt ken ?

Gewenste Oplossing:

blokkade annuleren en zorgen dat dit niet meer voor kom

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ikke-reno-v-as 24