Klacht: vorige klacht

op 12 juli 2012 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Vodafone

6 jaren geleden - Beste Gloria95, Ik heb je naar aanleiding van je eerdere klacht (referentienummer 163262) al een mail gestuurd. Ik neem jouw gewenste voorstel mee in mijn oplossing als ik je mobiele nummer ontvangen heb. Ik verander de status van deze klacht (163264) als opgelost. Met vriendelijke groet, Judith Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Vodafone in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Vodafone een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Vodafone

Heeft op 08 augustus 2012 om 09:52 geantwoord

Geboden Oplossing:

Dezelfde klacht is al in behandeling onder referentienummer 163262. Deze klacht wordt daarom gesloten.

Alle klachten die gemeld zijn door gloria95