Klacht: Vodefone heeft een 2-jarige abonnement gestart ZONDER DAT IK TEKENDE.Met automatische INCASSO..

op 29 januari 2014 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor ongeveer 5 jaar lang had ik een PrePaid bij Vodafone.
Op 15 Januari werd ik gebeld door Vodafone of ik naar een abonnement wilde. Ik heb voor abonnement Scherp S gekozen, voor 8 Euro/maand voor 1 jaar tijdsduur. 3 dagen later kwam de koerier met een contract maar daar stond 2 jaar in, dus ik heb het NIET GETEKEND en zo teruggestuurd. Toch heeft Vodafone 2 jaar abonnement aangestaard met begindatum 21 Januari! En mijn PrePaid geblokkeerd, ik kan dus helemaal niks met mijn SIM kaart sinds 2 dagen al. Na 5keer bellen hebben ze mij de volgende oplossing aangeboden: ”Binnen 3-5 werkdagen wordt het abonnement opgezegt en u krijgt een niuewe PrePaid kaart.” Ik voeg toe, er is niks om op te zeggen, ik heb niks ondergetekend. Dit betekent dus ook dat ik 7-9 dagen (2+weekend+3 of 5 dagen) lang niet bereikbaar ben en kan mijn SIM kaart helemaal niet gebruiken…
Trouwens 5keer Vodafone bellen omdat ze mij niet doorverbonden hadden, koste mij ook geld en tijd…

Gewenste Oplossing:

Abonnement afzeggen binnen 1 dag - die niet eens bestaat,ik heb niet getekend- , geen incasso doen dus.
Mijn PrePaid weer activeren binnen 1 dag, niet 3-5.
Geen nieuwe PrePaid kaart, gewoon de ene die Vodafone geblokkeerd heeft...

EN GEEN ABONNEMENT SLUITEN MET MENSEN DIE NIET EENS GETEKEND HEBBEN.

(Ik vraag geen kostenvergoeding voor de 5keer lange telefoongesprekken, misschien dat Vodafone het zelf aanbiedt.)

Alle klachten die gemeld zijn door zondertekenen