Klacht: Ondeugdelijk product en slechte service

Petturick op 08 augustus 2014 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het betreft Vodafone Thuis (internet, televisie en bellen)

Ik heb meer dan een maand geen goed en werkend product gehad (letterlijk zonder internet, televisie en bellen gezeten) en daarna steeds blokkerig en hapend beeld. Tot 25 keer toe zelf het initiatief genomen om contact op te nemen, maar daar is nooit iets mee gedaan. Ze zouden mijn factuur crediteren en die is 3 dagen later geïncasseerd. Ze reageren tot 3 keer toe niet op mijn e-mail en daarvan zijn er twee als klacht ingediend per e-mail. Ik ben er klaar mee! [Kenmerk:1408-02394]

**********************************************************************

Geachte heer / mevrouw,

Zoals u weet kamp ik al geruime tijd met problemen met betrekking tot het glasvezelpakket welke u door een externe partij heeft laten installeren. Vodafone heeft een aantal zaken geprobeerd aan te passen, maar daarmee zijn de problemen niet opgelost. Daarom is er op 24.07.2014 een monteur langs geweest van het Glasvezelnetwerk en die heeft een en ander gecontroleerd en nagemeten. Daar bleek niets mee aan de hand te zijn. Echter, de monteur maakte mij er op attent dat er een kabeltje, geplaatst door uw installatiebedrijf, een breuk vertoonde.De monteur heeft een andere, niet originele (tijdelijke) kabel, geplaatst en nu lijkt de tv ontvangst in ieder geval sterk verbeterd.

Het wifi netwerk is nog steeds instabiel en geeft nagenoeg geen signaal, in de woonkamer. Ook een wifi versterker verbetert dit niet. Vaak is de volledige verbinding weggevallen. Dit heeft de monteur ook kunnen constateren.

Ik heb begrepen van de monteur dat men Vodafone gaat doorgeven dat de kabel welke is vervangen, opnieuw geplaatst moet gaan worden door Vodafone. Ik stel voor dat u tegelijkertijd een ander, veel sterker modem gaat plaatsen. Dit om het signaal op een acceptabel niveau te brengen en vooral stabiel niveau te brengen.

Tevens is mij telefonisch bevestigt dat er een maandbedrag gecrediteerd zou worden. Dit is toegezegd, maar 2 dagen later is het bedrag afgeschreven. De oplossing / tegemoetkoming is niet in verhouding met alle problemen die ik tot nu toe heb ondervonden. Mijn frustraties weggelaten, spelen de problemen al bijna twee maanden. Enkel kijkt u naar de datum per wanneer uw Back-Office ingeschakeld is en vanaf dat moment telt u het probleem pas, als daadwerkelijk probleem.

Ik heb al in de eerste week contact gehad met uw eerste lijn en die gaven steeds een tijdelijke oplossing, waardoor het inschakelen van de Back-Office niet direct noodzakelijk was. Enkel had dit wel het geval moeten zijn, want de vergoeding van een minimale maand is niet in verhouding met de problemen die ik ervaar. Wellicht kunt u hier wederom naar kijken.

Ik wil dit graag oplossen en hoop dat u z.s.m. een nieuwe kabel kunt komen installeren en daarbij direct een nieuwe sterkere modem wilt installeren.

Uw bevestiging hiervan zie ik graag zo spoedig mogelijk tegemoet.

Hartelijk bedankt voor de medewerking.

Met vriendelijke groeten,

Patrick de Bruin

Gewenste Oplossing:

Als ze het contract kosteloos ontbinden en de glasvezel lijn open houden voor een andere provider die wel een goed werkend product kan bieden en de nodige service geeft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door