Klacht: vlucht geannuleerd

op 25 mei 2020 over air arabia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vlucht met vliegmaatschappij is geannuleerd. Nu heeft air arabia mij aangegeven dat zij uitkering aan de hand van een voucher die een jaar lang geldig is. Ik ga niet op reis binnen nu en een jaar. Ik zou gaan trouwen deze zomer in marokko maar helaas gaat die bruiloft niet door in marokko en ben ik genoodzaakt deze hier voor te bereiden.
Ik wil graag mijn geld terug want ik heb niets aan een voucher.

Het enige bericht wat ik krijg is dat ik gebruik kan maken van een voucher.

Gewenste Oplossing:

Wanneer Air Arabia mijn geld terug geeft dan zou ik heel tevreden zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over air arabia

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over air arabia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door n.tahiri