Klachten over Vesta Payment Solutions

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Vesta Payment Solutions zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Vesta Payment Solutions in de categorie Betalingsdiensten

9 klachten gemeld
1.0 /10
4 stemmen
4

Tijdslijn

Vesta Paynent Solutions schrijft zomaar geld af van mijn rekening. Ik kan ze niet bellen, de verbinding wordt verbroken. Ik lees dat zij failliet zijn sinds 2014 en ik kan het bedrag niet terug laten storten: ik krijg alleen... Lees meer

Mijn Klacht: Ik heb vandaag een bedrag van 44,66 overgemaakt via “myvodafone” app en deze is afgeschreven naar Vestia Payment, terwijl ik een melding kreeg dat iemand zich voordeed als vodafone! (fraude melding) ik wil graag m’n geld terug of dat... Lees meer

We hebben een prepaid van Vodafone.. Aangezien wij het toestel weinig gebruiken is nu ons prepaid tegoed en het nummer verdwenen. Dit zonder waarschuwing vooraf. Er zijn geen SMS'jes verstuurd. Er stond nog minstens € 25,00 beltegoed op. Na contact... Lees meer

Onbekende afschrijving

Klacht van op 09 juli 2019 over Vesta Payment Solutions in de categorie Betalingsdiensten

31 mei 2019 heb ik via online bankieren 111,56 betaald Ikzelf én ING kunnen NIET achterhalen voor welk bedrijf dit was HEEEEL VERVELEND dat jullie NIÉT gewoon even de naam vh bedrijf erbij vermelden als U weet hoevéél betalingen ik per week... Lees meer