Klachten over Vesta Payment Solutions

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Vesta Payment Solutions zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Vesta Payment Solutions in de categorie Betalingsdiensten

11 klachten gemeld
1.0 /10
5 stemmen
5

Tijdslijn

Mijn Klacht: Ik heb vandaag een bedrag van 44,66 overgemaakt via “myvodafone” app en deze is afgeschreven naar Vestia Payment, terwijl ik een melding kreeg dat iemand zich voordeed als vodafone! (fraude melding) ik wil graag m’n geld terug of dat... Lees meer

We hebben een prepaid van Vodafone.. Aangezien wij het toestel weinig gebruiken is nu ons prepaid tegoed en het nummer verdwenen. Dit zonder waarschuwing vooraf. Er zijn geen SMS'jes verstuurd. Er stond nog minstens € 25,00 beltegoed op. Na contact... Lees meer

Onbekende afschrijving

Klacht van op 09 juli 2019 over Vesta Payment Solutions in de categorie Betalingsdiensten

31 mei 2019 heb ik via online bankieren 111,56 betaald Ikzelf én ING kunnen NIET achterhalen voor welk bedrijf dit was HEEEEL VERVELEND dat jullie NIÉT gewoon even de naam vh bedrijf erbij vermelden als U weet hoevéél betalingen ik per week... Lees meer

Tijdens het overboeken van mijn rekening van vodafoon ,werd het bedrag afgeboekt door vesta payment solutions. Dit gebeurde met behulp van de vodafoon app en betekent dus ook dat ik het bankrekening nummer niet handmatig ingevuld heb.Het gaat om een bedrag... Lees meer

Op 23_04_2019 is 170,47 van mijn bankrekening afgehaald. Ik weet ook niet wie dat gedaan heeft. Ik heb in ieder geval niks besteld voor zo'n bedrag en ook niks overgemaakt naar deze bankrekening. Dit is gewoon pure diefstal van mijn bankrekening. Hoe... Lees meer