Klacht: Vertraging vlucht OR 366

op 30 september 2016 over Tui in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Boeking 8ROB23, vlucht OR 366 23-09-2016. Vlucht zou om 16:30 uur vertrekken. Bij aankomst werd ons verteld dat er een uur vertraging was. Aangekomen bij onze gate bleek de vertraging ineens 2 1/2 uur te zijn. Eenmaal in het vliegtuig werd me duidelijk dat het al lang bekend was dat er vertraging was, maar ben ik gewoon niet op de hoogte gesteld hiervan.

Gewenste Oplossing:

Dat laat ik aan Tui over.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tui

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tui nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door overheid1@hotmail.com