Klacht: Verschillende soorten sigaretten in mijn pakje

op 08 augustus 2017 over JPS in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste JPS,

Ik rook al jaren JPS rood en koop bijna elke dag een pakje van €7,50! De reden dat ik deze klacht indien is, omdat ik bijna elke dag wel een pakje koop en mijn laatste 5 pakjes dus elke keer voor de helft gevuld zitten met JPS maar de andere helft dus Goldfield sigaretten zijn. Dat er een keer per ongeluk een foutje word gemaakt kan gebeuren, maar in bijna elk pakje die ik nu koop word ik half opgelicht met goldfield sigaretten. Deze sigaretten zijn overigens niet te roken waardoor ik elke keer een half pakje sigaretten weg moet gooien. Ik hoop dat jullie er op letten dat dit niet vaker voor komt anders ben ik genoodzaakt om tog maar over te stappen op een ander merk sigaretten.

Met vriendelijk groet,

J. Hamerling

Gewenste Oplossing:

Met JPS en dus niet met GOLDFIELD !!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jaimieee