Klacht: Verrassingsbox producten over datum

op 20 september 2018 over Scoupy in de categorie Waardebonnen- en voucher aanbieders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had de verrassingsbox besteld. Super leuk enzo maar toen ik hem kreeg en op de data keek van de producten waren sommigen al maanden over de datum. Dat vind ik echt zonde van mijn geld. Het was een tof pakket geweest als het nog houdbaar en niet bedorven zou zijn.

Gewenste Oplossing:

Ik weet het niet zo goed. Ik denk misschien iets ten compensatie? Of een deel van mijn geld terug? Vind het zo zonde. Zou het anders niet echt snel opnieuw kopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Scoupy over deze klacht.

Bericht van Scoupy

5 maanden geleden - Beste Tara, Kun je ons een mailtje sturen met de foto's hiervan? Dan kunnen we dit doorzetten naar onze logistieke afdeling. We ontvangen de mail graag op klantenservice@scoupy.com Met vriendelijke groet, Scoupy

Alle klachten die gemeld zijn door TaraHKU