Klacht: Verkleuring letters guess

op 28 juli 2016 over Guess in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdje terug heb ik een telefoon hoesje van guess (45 euro) gekocht. Dure prijs voor een telefoon hoesje, maar te doen als het hoesje lang mee gaat. Nu 2 maanden verder zijn de letters GUESS op het hoesje verkleurd.. Volgens mij betaal je toch wel een goed bedrag voor het telefoonhoesje dat je mag garanderen datde letters de zelfde kleur blijven!!

Gewenste Oplossing:

Nieuw telefoonhoesje uitzoeken, geld terug of waardebon van guess

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Guess

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Guess nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ingrun