Klacht: Verkeerde product werd niet terug genomen

op 11 juli 2019 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 5 juli heb ik een luchtje van guezz gekocht met in de veronderstelling dat dit het nieuwste kuchtje was van dit merk verkoopster zei dat ik het mocht terug brengen . Thuis open gemaakt en bleekt niet het luchtje te zijn . Vandaag op 11 juli terug willen brengen ! Kreeg een hele preek . En werd niet terug genomen omdat de folie eraf was ! Kan niet aan de doos zien of het het juiste luchtje is ! Vond dat ik als een klein meisje bent aan gesproken

Gewenste Oplossing:

Wil me geld terug ! Vond het niet klant vriendelijk ! Bezoek de kruitvat altijd met plezier maar vind dit echt een domper

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Alle klachten die gemeld zijn door Mellowc