Klacht: Verkeerde levering

op 01 juli 2017 over OVstore.nl in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik bestelde theelichtjes met oplader, en ontving na heel veel weken theelichtjes op batterijen, maar zonder oplader. Bij nazicht bleek dat ik nooit een orderbevestiging met opgave van artikel ontving. Alleen een mail dat de bestelling onderweg was ( met een ordernummer). Pakje werd afgeleverd tijdens mijn avakantie, maar weer zonder enige verwijzing naar mijn bestelling. Stuurde mail, verschillend berichten via Whatsap en sms. Geen antwoord. Op de chat op hun website zijn ze nooit aanwezig, of is het te druk om te antwoorden.

Gewenste Oplossing:

Ik stuur mijn lichtjes niet terug vooraleer ze me kunnen bevestigen dat ze me die mét oplader kunnen garanderen. Anders ben ik misschien mijn lichtjes én mijn geld kwijt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over OVstore.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over OVstore.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door suzy bochi