Klacht: Verkeerde item paw patrol geleverd

op 09 juni 2021 over Amazon in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Paw petrol jungle tracker zoals foto op de site staat besteld. Goedkopere versie toegestuurd gekregen. Dit gemeld, maar hier is niets mee gedaan. Contact opnemen of e mail sturen is niet mogelijk. Wel bedrag teruggestort gekregen, maar dit vind ik niet de oplossing.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik het item toegestuurd krijg zoals ik op de site besteld heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Amazon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Amazon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]