Klacht: Verkeerde datum reservering

op 24 juli 2017 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 24-07-2017 heb ik om 00:30 een reserving geplaatst voor een twee daagse overnachting in milaan. Dit was bedoeld voor volgend weekend. Echter heb ik perongeluk de reserving voor deze week geplaatst op een advertentie die aangaf dat ik binnen 24 uur kon annuleren. Toen ik eenmaal wilde annuleren gaf booking.com aan dat dit niet mogelijk is. Ik heb ook contact gezocht met het hotel en die zeggen dit kan niet meer. Ze willen de reservering ook niet omboeken naar volgende week

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ze de boeking kunnen omzetten naar volgende week

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Albajaat