Klacht: Verkeerde brieven bus

Gradirk op 19 oktober 2020 over Gelderlander in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik lees de krant elke dag voorheen werd hij gebracht om plus minus 5 uur maar nu iets later en in de verkeerde brieven bus ik woon aan het zand pad en daar werd hij altijd gebracht maar nu denk ik een nieuwe bezorger gooit hem in de brieven bus bij intratuin aan de parallelweg moet extra ver lopen en dit hoort niet Hoop dan ook dat de bezorger mij even belt zodat ik hem kan uitleggen waar hij moet zijn heb de brieven bus zo gezet dat hij in de auto kan blijven zitten. Willy Heinen 0655706481

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als hij bij mijn huis in de brieven bus lig door een herseninfarct kan ik ook moeilijk lopen daarom bij huis.
Bredevoortsestraatweg 118 7126AA

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gelderlander

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gelderlander nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gradirk