Klacht: Verbouwing tijdens verblijf is niet gemeld

Meninsky op 08 april 2018 over Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Twee weken geleden heb ik een dagkamer gehuurd bij van der Valk. Helaas was de receptioniste even vergeten te vermelden dat er boven een verbouwing gaande was. We hebben slechts de helft van de tijd gebruik gemaakt van de kamer. Bij het inleveren van de sleutel kwam de vraag of alles naar wens was. Toen ik aangaf dat ik het heel vervelend vond dat we een kamer recht onder de verbouwing hadden, kwam daar een heel onverschillig antwoord op. Er werd geen oplossing aangeboden, behalve een onverschillig: ‘ Dan had u eerder moeten komen voor een andere kamer en we geven geen geld terug. ‘ Waar ik overigens niet om had gevraagd! Een excuus en een tegemoetkoming was op zijn plaats geweest.

Gewenste Oplossing:

Excuus en tegemoetkoming. Ik heb nota bene nog €10,- extra betaald voor een upgrade. Ze had horen te weten dat er verbouwt werd. Dagkamers worden verhuurd met o.a. het kopje “ een rustige plek “..........

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van der Valk

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van der Valk nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door