Klachten over Van der Valk

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen

83 klachten gemeld
1.9 /10
107 stemmen
107

Tijdslijn

Theaterhotel Almelo

Klacht van op 15 oktober 2017 over Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen

Geachte lezer, Ik ben heel verdrietig, op 14-10-2017 heb ik als verrassing voor mijn vriend in dit hotel een luxe comfort kamer met whirlpool geboekt. De kosten voor deze overnachting waren 164.20. Wat voor mij erg veel geld is. Ik ben... Lees meer

Kaasplankje

Klacht van op 06 oktober 2017 over Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen

Geachte mevrouw/meneer, Op donderdag 5 oktober 2017 ben ik met 2 vriendinnen in het restaurant Heerlen geweest om gezellig te gaan borrelen. We bestelden olijven met fetakaas, een schaaltje Hollandse snacks en een kaasplankje. Bij de olijven zaten geen prikkers en bij het... Lees meer