Klachten over Van der Valk

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen

55 klachten gemeld
1.7 /10
20 stemmen
20

Tijdslijn

Goedenavond,Afgelopen donderdag 24 oktober tm 26 oktober ben ik met mijn vriendin in jullie hotel verbleven. Wij zaten op kamer 610.Nadat wij ingecheckt waren kregen wij twee keer een alarm en daarna een telefoontje van de receptie... Lees meer

We boeken al jaren een hotel in Maastricht voor het concert van André Rieu. De prijzen van hotels zijn al jaren gelijk dan behoorlijk hoog. Dat is al een dingetje, maar goed daar kiezen we dan nog voor. Wel konden... Lees meer

Woensdag op donderdag nacht haf ik gereserveerd voor 2 personen. Wij zijn gebracht door de vriend van de vriendin waarmee ik had gereserveerd. Na de reservering heb ik hem meegenomen naar ons hotelkamer en had ik wat drinken aangeboden en... Lees meer