Klachten over Van der Valk

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen

108 klachten gemeld
1.9 /10
127 stemmen
127

Tijdslijn

Mail happybox Van der Valk

Klacht van op 05 april 2018 over Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen

Ik heb een mail gehad van Van der Valk met dit e-mail adres: noreply@boohoo.com. Hierin staat vermeld dat ik uit de database ben gekozen samen met 25 andere. Ik moet hier binnen 3 dagen op reageren, zodat ik de prijs kan verzilveren.... Lees meer

Gratis overnachting

Klacht van op 04 april 2018 over Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen

Goede middag, Ik weet niet of ik bij u aan het juiste adres ben. Ik kreeg een mail van u (Zie bijlage) Het 65ste hotel in NL is geopend. Ik ben een van de winnaars. Volgens de bijgesloten mail zou ik een gratis overnachting... Lees meer

Aanbieding is nep

Klacht van op 04 april 2018 over Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen

ik krijg iedere een keer een mail dat ik een gratis overnachting heb gewonnen en als ik dan verder klik kom ik bij een rad waarin je moetmag kiezen: Iphone etccc. Ik ben namelijk op zoek naar een overnachting voor... Lees meer

gratis overnachting winnen

Klacht van op 28 maart 2018 over Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen

heb een tijdje geleden meegedaan met een gratis overnachting en wordt overspoeld met mailtjes dat ik die overnachting gewonnen heb, ik moet nog een aantal vragen beantwoorden en ik win die gratis overnachting in een mij uitgekozen van... Lees meer