Klachten over Van der Valk

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten... Lees meer >

Statistieken van Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen

58 klachten gemeld
1.5 /10
22 stemmen
22

Tijdslijn

Datum hotelovernachting

Klacht van op 13 juli 2019 over Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen

Bepaalde Datum voor hotelovernachting, Niet beschikbaar volgens de website. Daarop van der Valk gebeld, zij kunnen niets voor ons doen. Terwijl ze wel kamers beschikbaar hebben die datum. Vervolgens VakantieVeilingen gebeld. Heel verhaal maar kunnen niets voor me doen. Kortom t plaatje wordt mooier gemaakt... Lees meer

Beste,Vorige week verbleef ik bij Van der Valk Apeldoorn en was alles top. Deze week verbleef ik bij Van der Valk Nuland en moet ik vaststellen dat ik nog nooit in zo’n aftands hotel had verbleven.Bovendien kostte een kamer in... Lees meer