Klacht: Vals eruit gestuurt.

op 26 juni 2017 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik en me vriend die zijn onder de 16 maar we weten beide dat je in de mediamarkt mag komen. Ik zat te zoeken voor een nieuwe telefoon. Dus we gingen naar de Iphone 7 sectie. Er waren 2 kleine kinderen (5-6 jaar)
zij zaten te spelen met de iphone 7’s. En een van die kinderen heeft de oplader/alarm eruit getrekt en weggerent naar hun ouders. wij waren daar naast en de veiligheids man kwam naar ons en stuurde ons eruit. Ik vroeg waarom en hij antwoorde dat mensen onder de 16 niet mogen komen zonder begelijding van hun ouders. Maar dit is helemaal niet waar. Want ik ben er al vaker geweest en ik heb zelf een camera gekocht bij hun zonder ouder begeleiding.
Ik vindt dit echt belachelijk.

Gewenste Oplossing:

Meer respect hebben voor jongeren. En ook niet liegen tegen mensen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Corticera