Klacht: Vals beschuldigd

op 01 september 2018 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo Kruidvat,
Ik was donderdagmiddag om 1.45 bij het kruidvat in loosduinen. Ik ston bij de snoepjes te kijken welke ik zou nemen, komt er zo’n soort cheffin met een grote bek dat het niet de bedoeling is dat de mensen uit de bakken gaan snoepen. Ik liep op een dextro te zuigen vanwege mijn suiker. Ik heb dan ook meteen mijn mond open gedaan om te laten zien wat ik in mijn mond had.Toen liep ze scheldend weg en wilde niet naar mij luisteren en deed een gebaar van ik ben klaar met je. Ik ben een vrouw van 75 jaar en laat mij niet zo behandelen. Misschien kan U haar daar over aan spreken.
Vr.Gr W.Kettmann

Gewenste Oplossing:

Op zijn minst excuses door die cheffin

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door speedy373