Klacht: Nog steeds niet geleverd!

JeroenDuif op 25 februari 2013 over UPC in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ruim een maand geleden via internet mijn pakket gewijzigd (van alleen digitale tv + internet, naar een alles-in-een-standaard pakket, zonder dvr).
Ik zou een dag na de bestelling een mail krijgen waarin in kon aangeven als ik de huidige router (zonder wifi) wil vervangen door een nieuwe router met wifi (hoort namelijk bij het pakket).
Deze mail kwam echter niet, dus heb ik contact gezocht. Inderdaad herkende het systeem het niet, en hebben ze de nieuwe router netjes opgestuurd. Er ontbrak echter de retourdoos voor de oude router, dus hier moest ook weer achteraan.
Vervolgens nog niet de nieuwe mediabox (voor tv) ontvangen, na ruim twee weken weer contact gezocht, en het ging inderdaad ergens mis, dus ze zouden het doorsturen naar de desbetreffende afdeling en dan zou ik binnen 2 dagen een track&trace code krijgen voor de nieuwe mediabox.
Na een week nog steeds niets, en weer contact gezocht, zelfde belofte, plus ik zou een maand extra film1 krijgen, en hiervan ook een bevestiging per mail. Helaas, geen mail, en na een week ook nog steeds geen mediabox.
Ondertussen krijgen we een factuur voor 2 abbonnementen en is er géén kortingtarief van het nieuwe pakket berekend, maar het volle tarief (terwijl ik hier wel recht op heb, dit heb ik na gevraagd elke keer als ik iemand van UPC aan de lijn had).
Wederom contact gezocht met UPC en deze keer zou het echt goed komen, en als ik de factuur netjes betaalde, dan zou het bij de volgende verrekend worden.
Nu zijn we weer 10 dagen verder, en nog steeds niks ontvangen, gehoord of van UPC vernomen.

Gewenste Oplossing:

- Zo spoedig mogelijk de beloofde artikelen leveren.
- uiteraard een verrekening van de teveel betaalde kosten en actietarief ipv normale tarief.
- het beloofde extra maand film1

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UPC

Alle klachten die gemeld zijn door