Klachten over Tof Babykleertjes en Accessoires

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Tof Babykleertjes en Accessoires zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Tof Babykleertjes en Accessoires in de categorie Babykleding

22 klachten gemeld
2.1 /10
7 stemmen
7

Tijdslijn

Na ruim 8 weken wachten mijn bestelling geleverd gekregen. Helaas was de kwaliteit zo slecht dat ik deze direct heb teruggestuurd. Inmiddels zijn we alweer 3 weken verder en heb mijn geld nog steeds niet mogen ontvangen. Ondanks meerdere mails... Lees meer

Ook ik ben nog steeds aan het wachten op een pakje voor mijn dochter. Inmiddels maanden verder en smoesjes en excuses waarom het er nog niet is. Maar vraag je een uitspraak en een leverdatum of alternatief, geen gehoor. Kan niet... Lees meer

Op 5 februari 2018 stuurde ik mijn bestelling terug. Volgens de voorwaarden zou binnen 14 dagen geld terug gestort worden op mijn rekening. Nu 7 weken later nog niets ontvangen. In het begin nog wel excuses en, naar ik nu... Lees meer

Bestelling nooit ontvangen

Klacht van op 08 maart 2018 over Tof Babykleertjes en Accessoires in de categorie Babykleding

Op 31 januari een bestelling geplaats bij Tof babykleertjes. Na twee weken nog niks ontvangen. Contact met ze proberen te zoeken via de klantenservice maar kreeg na meerdere pogingen geen gehoor. Toen maar een mail gestuurd, ook geen reactie. Bericht... Lees meer

Niets geleverd

Klacht van op 16 februari 2018 over Tof Babykleertjes en Accessoires in de categorie Babykleding

Mijn bestelling werd maar steeds niet verzonden. Na meermaals contact nog steeds niet. 31-1 bestelling geplaatst. 12 februari een bericht op hun Facebook geplaatst. Ze verwijderen alles en zeggen alleen maar dat ze gaan kijken voor je. Nu kreeg ik... Lees meer