Klachten over Tof Babykleertjes en Accessoires

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Tof Babykleertjes en Accessoires zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Tof Babykleertjes en Accessoires in de categorie Babykleding

46 klachten gemeld
1.7 /10
23 stemmen
23

Tijdslijn

ik heb een bestelling geplaatst begin september bij Tof, betaald en nooit ontvangen. ik heb gebeld maar geen aansluiting gekregen. ik heb 2 mails naar het info adres gestuurd, het formulier op hun website ingevuld, 2 berichten gestuurd via facebook... Lees meer

27 augustus een bestelling geplaatst en betaald, zou binnen 3 dagen geleverd worden maar dat was niet het geval. Gemaild maar geen reactie. Na 3 weken nog eens gemaild, wederom geen reactie. Via contactformulier op de website daarom ook eens... Lees meer

Bestelling niet ontvangen

Klacht van op 14 september 2018 over Tof Babykleertjes en Accessoires in de categorie Babykleding

Ruim 2 weken geleden een bestelling geplaatst. Netjes betaald ook hiervan een mail en bevestiging gehad. Dat is het laatste wat ik ontvangen heb. Vorige week zelf nog contact gezocht geen gehoor aan gegeven ook geen reactie op mijn mail. Groetjes... Lees meer

Op 20 april 2018 heb ik een bestelling gedaan en betaald. Order bevestiging gekregen. Echter heb ik mijn bestelling nooit mogen ontvangen. Heb via de site een mail gestuurd, niks gehoord. Heb proberen te bellen, nr niet in gebruik.... Lees meer