Klachten over Tof Babykleertjes en Accessoires

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Tof Babykleertjes en Accessoires zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Tof Babykleertjes en Accessoires in de categorie Babykleding

32 klachten gemeld
2.0 /10
13 stemmen
13

Tijdslijn

Op 13 april heb ik bij tofonline een 3 tal kledingsetjes besteld voor mijn dochter a €49,90. Tot op heden nog niets ontvangen. Ik ben inmiddels een mail of 5 verder, heb gebeld met het telefoonnummer, maar deze is niet... Lees meer

2 jurkjes besteld. Voor mama en dochter. Keurig netjes binnen gekregen, niks op aan te merken. Helaas voor mij te klein en voor dochter lief veel te groot. Zending retour gestuurd. Netjes een mail gestuurd naar tof babykleertjes en accessoires... Lees meer

Niet geleverde order

Klacht van op 08 mei 2018 over Tof Babykleertjes en Accessoires in de categorie Babykleding

Op 27 april een bestelling gedaan van 55 euro, maar ik heb nog niks binnen gekregen. Op mail reageren ze niet, telefoonnummer niet in gebruik, Facebook verwijderen ze mijn reacties als ik daar mijn vraag stel en via het contactformulier... Lees meer

Geen producten ontvangen

Klacht van op 02 mei 2018 over Tof Babykleertjes en Accessoires in de categorie Babykleding

Ik heb 11 april een bestelling gedaan plus betaling. Ik had gekeken naar de duur van de leverdatum. Ik kreeg verder geen emails meer over dat mijn bestelling verwerkt zou zijn. 19 april stuurde ik een mail maar nooit reactie... Lees meer