Klacht: Toestel defect binnen 2 jaar , geen garantie

op 11 juli 2015 over Vodafone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Iphone 5 is al 4 keer ter reparatie aangeboden. De laatste keer omdat mijn telefoon als ik aan het bellen bel zeer warm wordt en de batterij binnen een uurtje of 2 leeg is. Vodafone laat het toestel ophalen ter reparatie,en binnen twee dagen had ik toestel weer gerepareerd terug. Dat laatste klopt dus niet, want heb nog steeds hetzelfde probleem. Vodafone zegt nu dat ik geen garantie heb op de batterij, dat is maar 6 maanden. Daarbij wordt er ook geen garantie gegeven 4 maanden voor je contract af loopt !!!????? Heel vreemd. Maar ik kan wel een nieuw abonnement afsluiten.

Gewenste Oplossing:

Graag wil ik dat mijn toestel gerepareerd wordt, toestel is nog geen twee jaar oud en ben nu al maanden bezig met bellen met Vodafone.
Een gelijkwaardig andere Iphone is ook prima. Maar ik wil gewoon kunnen bellen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vodafone

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vodafone nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Shirley Kneepkens