Klacht: Toestel defect

op 29 juni 2016 over E-Repair.nl in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Toestel tot 5x over achter elkaar voor reparatie aangeboden en nu bij de 6de x ophalen blijkt het toestel nog steeds defect! En dat terwijl er gezegd wordt dat het toestel weer gemaakt is. Ben er nu toch wel behoorlijk klaar me…..Toestel inmiddels dus al 15weken kwijt voor reparatie..

Gewenste Oplossing:

Ben pas tevreden als ik een nieuw toestel krijg per direct!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over E-Repair.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over E-Repair.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door claudiarengelink